Clicky


DHL Express verhoogt prijzen met 3,5 procent

DHL Express verhoogt prijzen met 3,5 procent
30-09-2013 10:43 | Algemeen | auteur De Redactie

SCHIPHOL - DHL Express heeft vorige week voor heel Europa een prijsstijging aangekondigd per 1 januari 2014. In Nederland bedraagt de prijsstijging 3.5%.

"Onze jaarlijkse prijsaanpassing is in de eerste plaats gericht op het waarborgen van een concurrerend, duurzaam aanbod voor onze klanten", zegt Ken Allen, CEO DHL Express.

"Op deze manier houden we onze kostenstructuur concurrerend en kunnen we tegelijkertijd investeren in de kwaliteit van ons netwerk. In 2013 hebben we bijvoorbeeld in alle regio's de capaciteit van ons luchtnetwerk uitgebreid, onze hub in Amerika uitgebreid en zijn we blijven investeren in onze Certified International Specialist trainings- en ontwikkelingsprogramma voor alle medewerkers. Van deze investeringen profiteert iedere klant die gebruik maakt van expresvervoer."

DHL Express past jaarlijks zijn prijzen aan, rekening houdend met de inflatie en andere kostenstijgingen in elk van de meer dan 220 landen en gebieden die het bedient. Prijsaanpassingen variëren van land tot land, afhankelijk van lokale omstandigheden en gelden, binnen contractuele afspraken, voor alle klanten​​.