Clicky

 
Transport Online - ANVR eist klantgegevens Oad

ANVR eist klantgegevens Oad

ANVR eist klantgegevens Oad
27-09-2013 16:14 | Binnenland | auteur De Redactie

(Novum) - ANVR eist klantgegevens van reizigers van de failliete reisorganisatie Oad Reizen. Het gaat om de gegevens van klanten die via reisbureau Globe, onderdeel van Oad, een reis hebben geboekt. Via het reisbureau waren veel reizen geboekt bij andere touroperators, die door het faillissement niet bij de gegevens kunnen.

De reisbrancheorganisatie wilde de gegevens voor 15.00 uur hebben en dreigde met een kort geding. Rond 15.30 uur waren de gegevens nog niet binnen, maar de curatoren hebben volgens een woordvoerder van de ANVR aangegeven te willen meewerken. "Ze hebben alleen wat meer tijd nodig, dus het kort geding is voorlopig even van de baan."

De curatoren konden volgens de zegsvrouw niet zeggen op welke termijn ze de gegevens wel kunnen leveren. Oad Reizen laat weten druk te zijn met het verwerken van de gegevens. Volgens een woordvoerder duurt het wat langer, omdat door talloze annuleringen veel druk op de systemen ligt.Oad heeft zijn reizigers vrijdag ontraden om nog op vakantie te gaan. Het bedrijf heeft geen zicht op het aantal reizigers dat tegen het advies in toch op vakantie is gegaan. Ook kan een woordvoerder niet inschatten hoeveel reizigers door het faillissement gedupeerd zijn. "Daarvoor zijn we te druk met andere zaken."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions