Transport Online - Ajax rijdt dit weekeinde nog met Oad

Ajax rijdt dit weekeinde nog met Oad

Ajax rijdt dit weekeinde nog met Oad
26-09-2013 19:22 | Sport | auteur De Redactie

AMSTERDAM (Novum) - De teams van Ajax worden komend weekeinde nog vervoerd met bussen van reisorganisatie Oad. Dat heeft een woordvoerder van de Amsterdamse club donderdag laten weten. Het woensdag failliet verklaarde bedrijf is de vaste vervoerspartner van Ajax en rijdt niet alleen het eerste elftal, maar ook het vrouwenteam en jeugdteams.

Hoe de situatie er vanaf volgende week uitziet, is nog onduidelijk. "Wij zijn door deze situatie overvallen en zoeken momenteel naar een oplossing", meldt de woordvoerder. Oad is ook als sponsor aan Ajax verbonden. Dat contract liep nog tot het einde van het seizoen.

Ook voor supporters van Ajax heeft het faillissement van Oad gevolgen. Er waren al arrangementen geboekt voor de komende uitwedstrijden in de Champions League tegen Celtic en AC Milan. Ajax stelt de fans op de hoogte zodra er meer duidelijkheid is.

Ook PSV en de KNVB werkten samen met Oad. De Eindhovense club en de voetbalbond lieten weten het faillissement te betreuren en zich momenteel te beraden over de ontstane situatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions