Schavemaker Logistics & Transport neemt Beentjes Transport over

Schavemaker Logistics & Transport neemt Beentjes Transport over
25-09-2013 13:29 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

BEVERWIJK - Schavemaker Logistics & Transport uit Beverwijk neemt per 1 oktober de aandelen van Beentjes Transport Haarlem B.V. te Haarlem over. Het eigendom van de bedrijven Beentjes Vervoerscentrum B.V. te Haarlem en Beentjes Transport B.V. te  Heerhugowaard valt buiten de overname en blijft in handen van de familie Beentjes.

De overname zal voor het personeel geen gevolgen hebben. Zij worden mee overgenomen. Bij de overname zijn 12 personeelsleden, 11 trucks en 22 opleggers betrokken", aldus Rico Schavemaker woensdagochtend tegenover Transport Online.

Beentjes Transport Haarlem B.V. is een gerenommeerde specialist op het gebied van transport van en naar Engeland, Ierland en Schotland. De dienstverlening bestaat uit zendingen vanaf één pallet tot complete ladingen maar ook koeltransport en expres vervoer behoren tot de service.

Door deze aankoop versterkt Schavemaker zijn positie op het vervoer van en naar Engeland, Ierland en Schotland. Schavemaker transporteert reeds 25 ritten per week en met deze overname wordt het aantal ritten verdubbeld naar 50.  De gecombineerde overslag van de goederen zal plaatsvinden vanuit de loodsen van Schavemaker in Breda-Hazeldonk.    

De cultuur van beide bedrijven sluit goed bij elkaar aan. Zowel Beentjes Transport Haarlem als Schavemaker zijn familiebedrijven uit Noord-Holland en bestaan respectievelijk 74 jaar en 46 jaar.

Beide bedrijven zijn toegespitst op het bieden van toegevoegde waarde, flexibiliteit en service, door middel van het uitleveren met eigen vloot, boordcomputers, een up to date IT systeem, eigen chauffeurs. Beide bedrijven hebben een pro-actieve klantbenadering.

De kwaliteit van dienstverlening en service richting de klant staan voorop en deze overname zal versterkend effect hebben op de Schavemaker organisatie. De overname heeft geen gevolgen voor de medewerkers, alle medewerkers gaan over naar Schavemaker.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden