Clicky


Doorstart voor Varekamp Coldstores Poeldijk

Doorstart voor Varekamp Coldstores Poeldijk
19-09-2013 19:06 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

POELDIJK - Varekamp Coldstores, dienstverlener in de verslogistiek en  gevestigd op Agri Business Centre Westland te Poeldijk, maakt een doorstart onder de naam Varekamp Coldstores Holland bv. Deze doorstart wordt in samenwerking met Kloosterboer gemaakt.  Varekamp Coldstores behoorde tot de Van Rijn Group, die enkele weken geleden failliet is verklaard.

Strategische versterking

Het familiebedrijf Kloosterboer, met meerdere koel- en vrieshuizen in Nederland en het buitenland, ziet Varekamp Coldstores als een strategische  versterking van haar positie in de wereld van verslogistiek. "Met name de kwaliteit en de breedte van de dienstverlening van Varekamp in combinatie met haar sterke positie in Nederland binnen de wereld van verslogistiek geeft de kracht aan de combinatie van Kloosterboer en Varekamp" aldus Jack Kloosterboer.

Versterking marktpositie

Namens Varekamp Coldstores meldt directeur Willem Nowee zeer blij en enthousiast te zijn met deze stap door Kloosterboer. Als team kunnen we, samen met onze leveranciers, onze klanten blijven bedienen en hetgeen met hen  is opgebouwd verder verdiepen en uitbreiden. Vol vertrouwen gaan we met Kloosterboer samen werken aan een verdere versterking van onze marktpositie.

Nieuwe fase

Een nieuwe fase breekt aan voor Varekamp Coldstores, dat zich als neutrale dienstverlener in de verslogistiek voor derden positioneert. "Met onze  drie kernactiviteiten nl.: cross-docking & warehousing (met alle gerelateerde diensten zoals voorraadbeheer, QC, orderpicken, uitsorteren), verpakken én transport kunnen onze klanten optimaal inspelen op wensen van hun ontvangers  waaronder retailorganisaties", aldus Willem Nowee