Clicky


Noy Logistics start met weekendservice op Stockholm

Noy Logistics start met weekendservice op Stockholm
18-09-2013 15:42 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

HEIJEN - Logistiek dienstverlener Noy Logistics B.V. in Heijen (LB) start vanaf zaterdag 21 september a.s. met een wekelijkse dienstverlening op Stockholm (Zweden). Hiermee reageert Noy op een toenemende vraag van klanten naar deze service.

Er zal in eerste instantie wekelijks een auto op zaterdagmiddag vanaf het warehouse van Noy in Heijen vertrekken die op zondagavond in Stockholm aankomt, zodat deze al op zondagavond of uiterlijk op maandagochtend de goederen kan afleveren en terug kan laden richting Benelux.

Klanten kunnen voortijdig laadcapaciteit reserveren. Noy geeft haar klanten hiermee betrouwbare laad- en lostijden van hun deelpartijen. De transporten zullen worden uitgevoerd met goed opgeleide chauffeurs die de Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheersen, wat de communicatie in het buitenland vergemakkelijkt. Het begeleide vervoer garandeert een optimale veiligheid van de goederen. Tevens kunnen de chauffeurs op de laad- of losplaats de klant met raad en daad terzijde staan.

Het warehouse van Noy Logistics in Heijen speelt dankzij zijn strategische ligging dichtbij de Duitse grens letterlijk een centrale rol in dit verhaal. Goederen uit West-Europa kunnen hier worden verzameld en via cross-docking verder worden vervoerd. In het warehouse kunnen de goederen voor de uiteindelijke aflevering bij de klant ook tal van extra behandelingen ondergaan, zoals ompakken, labelen of assemblage.