Clicky

 
Transport Online - Westerscheldetunnel afgesloten na ongeval

Westerscheldetunnel afgesloten na ongeval

Westerscheldetunnel afgesloten na ongeval
18-09-2013 13:38 | Ongevallen | auteur De Redactie

In de Westerscheldetunnelweg (N62) richting Terneuzen vond dinsdagmiddag een kopstaart aanrijding plaats tussen een bestelauto en personenauto (taxi). De tunnel was geruime tijd door politieonderzoek, bergingswerkzaamheden en schoonmaken van het wegdek afgesloten voor het verkeer.

Rond 13:00 uur reed een 31-jarige inwoonster van Den Hoorn met haar bestelauto door de Westerscheldetunnel in de richting van Zeeuws-Vlaanderen. Door nog onbekende oorzaak reed zij tegen de achterzijde van een taxi, die mogelijk door een technische storing vaart minderde of stilstond op de weg, meldt de politie.

Na de melding gingen brandweer, ambulance en politie naar de plaats van het ongeval om assistentie te verlenen. De taxichauffeur is in verband met rug- en nekklachten door de brandweer uit de auto gehaald. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. In de taxi zaten twee passagiers. Een van hen is uit voorzorg voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Verkeersongevalanalisten hebben een (sporen)onderzoek ingesteld naar de toedracht. De Westerscheldetunnel was na het ongeval in beide rijrichtingen afgesloten. Rond 14:00 uur werd de (oostelijke) tunnelbuis in de richting van het noorden weer vrijgegeven. De tunnelbuis richting Zeeuws-Vlaanderen kon om 15:30 uur weer door het verkeer worden gebruikt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden