Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 low-deck voor Pieter Smit

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way Euro-6 low-deck voor Pieter Smit
18-09-2013 10:08 | Iveco | auteur De Redactie

Recentelijk overhandigde IVECO Schouten de sleutels van een nieuwe IVECO Stralis Euro-6 aan Pieter Smit. Het nieuwe model Stralis is uitgevoerd met een 420pk sterke Cursor 11 motor. De kleur van de nieuwe trekker is het herkenbare donkerblauw van Pieter Smit.

De Pieter Smit Groep is opgericht in 1978. Het bedrijf heeft op dit moment vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Portugal. De core business van De Pieter Smit groep is toeren en het op- en afbouwen van shows en aanverwante diensten ten behoeve van theater, pop & rock, entertainment en motorsport. Dit loopt uiteen van geconditioneerde opslag tot container verhuur en internationale lucht- en zeevracht.

Klik hier voor een vergroting

Het nieuwe model IVECO Stralis

De nieuwe IVECO Stralis van Pieter Smit is er één uit het nieuwe Stralis-programma van IVECO. Het voertuig is uitgevoerd met een Hi-Way cabine. Dit is de grootste cabine in het gamma van de nieuwe IVECO Stralis. Dit voertuig is tevens de eerste afgeleverde IVECO Stralis low-deck trekker in Euro-6 uitvoering. Achter de motorkap bevindt zich een IVECO Cursor 11 motor. De IVECO Cursor 11 motor produceert 420pk en heeft een koppel van 1.900 Nm beschikbaar tussen 900 en 1550 omwentelingen per minuut. De Euro-6 emissienorm wordt bereikt zonder EGR-systeem.  Dit heeft een lager brandstofverbruik als resultaat.

IVECO Schouten

De nieuwe trekker is afgeleverd door IVECO Schouten. Schouten is officieel dealer van IVECO en Fiat Professional. Bij Schouten kunt u terecht voor een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O contracten, vervangend vervoer en specifieke technische oplossingen. Schouten heeft vestigingen in Alblasserdam, Almkerk, Spijkenisse, Tiel, Tilburg, Utrecht en heeft eerder dit jaar een vestiging geopend in Veghel.