Transport Online - Wensink Automotive, Mercedes Benz Trucks, sluit zich aan bij MAX-Repair

 


Wensink Automotive, Mercedes Benz Trucks, sluit zich aan bij MAX-Repair

Wensink Automotive, Mercedes Benz Trucks, sluit zich aan bij MAX-Repair
18-09-2013 09:48 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Onlangs heeft Wensink Automotive B.V. definitief een contract afgesloten als MAX-Repair agent met het internationale schadeherstelnetwerk MAX-Repair. Hiermee maakt Wensink Automotive B.V. als één van de grootste Mercedes Benz Truck dealers in Nederland optimaal gebruik van de heavy duty schadeherstel dienstverlening  voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel van MAX-Repair.

MAX-Repair op haar beurt versterkt hiermee nog eens extra haar merkonafhankeliijke dienstverlening  door de reeds aanwezige kennis en kunde rondom het Truckmerk Mercedes Benz  verder uit te breiden met de aanwezige know how binnen Wensink Automotive B.V.

Evert Stigter, After Sales directeur bij Wensink Automotive wijst op de stijgende complexiteit van schadeherstel bij met name trucks en personenvervoer (bussen ). Zowel nieuwe chassis materialen als kunststof toepassing vragen bij schadeherstel om vakmanschap en up-to- date kennis.

Peter Spit, After Sales directeur Noord bij Wensink Automotive vult Stigter enthousiast aan “MAX-Repair beschikt over het niveau en de know-how die wij als organisatie voorstaan en continue borgen. Ook het netwerk  van onze onderlinge werkplaatsen sluit prima aan, dus de fit was ook daar snel gevonden. Nog meer dan voorheen kunnen wij nu samen met MAX-Repair de schadelast van menig wagenpark verder verlagen én beheren. Al onze medewerkers zijn de afgelopen periode intensief geïnformeerd door het schadeherstel team van MAX-Repair. De zomerperiode hebben we hiervoor goed benut. Tevens zijn al onze receptie’s duidelijk als MAX-Repair agentschap voor onze relaties herkenbaar. De samenwerking start officieel 1 oktober a.s."

Wensink Automotive B.V behoort met meer dan 17 truck gerelateerde vestigingen tot één van de grootste Mercedes Benz Truck Dealers van Nederland.  In 2012 vierde zij haar 25 jarig bestaan.

MAX-Repair is een internationaal georiënteerd fabricaat onafhankelijk schadeherstelnetwerk voor bestelauto’s, trucks, trailers en zwaar materieel. MAX-Repair is ontstaan uit de bundeling van de werkplaatsen, reclamestudio’s en schadeherstelbedrijven van de bedrijven Cosmo Trucks, Koops Furness Trucks, Loven Trucks en Truckland. Hierdoor is een universeel schadeherstel netwerk ontstaan, verspreid over Nederland en België met een netwerk van 10 schadeherstelbedrijven met 38 service werkplaatsen, inclusief  3 reclamestudio’s. Er werken circa 1200 medewerkers.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden