Transport Online - Nieuwe Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger voor Wiltra Transport

Nieuwe Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger voor Wiltra Transport

Nieuwe Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger voor Wiltra Transport
17-09-2013 11:00 | Trailers | auteur De Redactie

NIJBROEK - Schmitz Cargobull heeft afgelopen week een Schmitz Cargobull Schuifzeiloplegger uitgeleverd aan de firma Wiltra Transport uit Nijbroek. Enkele jaren geleden werd ook al Schmitz Schuifzeiloplegger aangeschaft en met de groei van de werkzaamheden is er nu nog een oplegger aangeschaft.

Er is gekozen voor een HD uitvoering van de schuifzeiloplegger voorzien van 35 mm hardhouten vloer met tien Omega profielen en stalen hoekrongen voor en achter. Daarnaast is de oplegger afgewerkt op klantwens met aangepaste verlichting aan de achterzijde middels een RVS lichtplaat met inbouw LED verlichting en extra verlichting in het achterportaal en is er gekozen voor Alcoa Aluminium Durabright velgen.

Klik hier voor een vergroting

De reden om weer voor Schmitz te kiezen is dat deze uitvoering goed past bij de werkzaamheden van Wiltra Transport en de goede ervaringen met Schmitz Cargobull.

Klik hier voor een vergroting

De firma Wiltra Transport uit Nijbroek is een acht jaar oud transportbedrijf opgericht door Wilco van de Peppel. In de afgelopen jaren is het bedrijf doorgegroeid naar een omvang van vier eigen trekkers en twee eigen opleggers. De specialisatie ligt in het stukgoed transport op Italië met  eigen opleggers, aangevuld met werk voor diverse andere transporteurs.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,667
Diesel1,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions