Clicky


 


Spookrijder veroorzaakt twee aanrijdingen op A348

Spookrijder veroorzaakt twee aanrijdingen op A348
16-09-2013 19:43 | Ongevallen | auteur De Redactie

DE STEEG - Op de A348 tussen Doesburg en Dieren zijn vanmiddag, twee ongevallen ontstaan door een spookrijder. In beide gevallen kwamen de betrokkenen met de schrik vrij. De spookrijder is echter nog steeds spoorloos, meldt de politie.

Omstreeks kwart voor drie werd de eerste melding gemaakt van een spookrijder: een kleine rode auto zou vanuit de richting Doesburg aan de verkeerde kant van de weg in de richting Velperbroek rijden. Bij Dieren reed op dat moment een politiebusje in de richting van Doesburg. Een poging de bestuurster op andere gedachten te brengen mislukte waardoor een aanrijding ontstond. De spookrijder reed echter door.

Enkele honderden meters verder, ter hoogte van De Steeg, ging het weer mis: een automobilist op weg richting Doesburg had net een andere auto ingehaald en zag zich op de linkerrijstrook geconfronteerd met de spookrijder. Om een aanrijding te voorkomen raakte de automobilist van de weg en strandde onderaan een talud tegen een boom.

De spookrijder reed echter verder en is volgens getuigen bij De Steeg de A348 af gegaan maar tot nu toe spoorloos. Het zou gaan om een kleine rode personenauto met een vrouw op leeftijd en met grijs haar als bestuurder. De politie hoopt op informatie van getuigen om de bestuurster te kunnen achterhalen. Ook hoopt zij dat de bestuurster zich bij de politie meldt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats