Clicky

 
Transport Online - LCW Groningen B.V. neemt H.G. Bouman Nijensleek over

LCW Groningen B.V. neemt H.G. Bouman Nijensleek over

LCW Groningen B.V. neemt H.G. Bouman Nijensleek over
14-09-2013 13:39 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

GRONINGEN - LCW Groningen B.V. neemt per 16 september de activiteiten van Transportbedrijf H.G. Bouman Nijensleek over. Hiermee krijgt LCW de beschikking over een vijftal voertuigen, die speciaal ingericht zijn voor het transporteren van (agrarische) machines. Ook de zes chauffeurs van Bouwman gaan mee naar LCW.

Bouman was op zoek naar een geschikte partner, die aansluiting kon bieden voor zijn nog steeds groeiende klantenkring. Bij LCW vond hij de gezochte kwaliteit en continuïteit voor zijn medewerkers en opdrachtgevers. In de nieuwe situatie blijft de heer Dick Bouman verantwoordelijk voor de planning van het machinetransport bij LCW en krijgt daarmee de mogelijkheid dit verder uit te breiden.

LCW ziet de samenvoeging met Bouman als een welkome uitbreiding van activiteiten. LCW verwacht dat er voldoende synergie is te behalen; waarbij de focus voor de nieuwe activiteit komt te liggen op de ritoptimalisatie.

Logistiek Centrum Westpoort (LCW) Groningen is na de fusie van drie familiebedrijven in 2003 uitgegroeid tot een moderne logistieke dienstverlener.

De voornaamste transportactiviteiten van LCW zijn: bouw- en tuinmaterialen, food, agrarische producten en kwetsbare goederen.  Met de overname van Bouman wordt het agrarische machinevervoer hieraan toegevoegd. LCW is nu werkgever voor 125 gemotiveerde medewerkers.

Van de 80 LCW voertuigen zijn veertig stuks voorzien van een meeneemheftruck en zeven stuks van een laad/loskraan. Voor de warehouseactiviteiten heeft LCW de beschikking over 8.000 m2 gekoelde opslag te Baflo en een warehouse van 16.000 m2 op bedrijvenpark  Westpoort Groningen. Sinds 2012 behoort LCW tot de “Lean and Green Award Winners”.

Foto's

  • J.Roeland
    LCW GRONINGEN
  • J.Roeland
    LCW GRONINGEN
  • J.Roeland
    LCW GRONINGEN
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,084
Diesel2,084

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden