Clicky

 
Transport Online - Gehuurde vrachtwagen teruggevonden met 7 gestolen Harley's

Gehuurde vrachtwagen teruggevonden met 7 gestolen Harley's

Gehuurde vrachtwagen teruggevonden met 7 gestolen Harley's
09-09-2013 15:46 | Transport | auteur De Redactie

Een vrachtauto van verhuurbedrijf goedkoopeenbusjehuren.nl / truckverhuurlimburg.nl die recentelijk werd gehuurd is in beslag genomen aan de Sloveense grens met daarin zeven gestolen Harley Davidsons met een waarde van €200.000,-.

Eigenaar René Coumans heeft een déjà-vu: "Twee jaar geleden zijn we ook al eens een vrachtauto gaan ophalen op de Balkan, met dit verschil dat de toenmalige huurder niet van plan was de vrachtauto terug te geven. Dit keer moeten we de vrachtauto gaan repatriëren omdat de bestuurder in de cel zit en volgens de Oostenrijkse Polizei voorlopig nog niet op vrije voeten komt."

Verder stelt de Oostenrijkse Polizei een grootscheeps onderzoek in omdat er nu zeven Harley’s terug gevonden zijn. Maar vanaf de locatie aan de Faakersee in Oostenrijk, waar een groot Harley treffen aan de gang was, zijn er maar liefst 25 Harley’s gestolen dit jaar, met een geschatte waarde van 1 miljoen euro. De Polizei denkt dan ook te maken te hebben met een grote georganiseerde Europabreed opererende bende.

Wie er gaat opdraaien voor de repatriëringkosten is nog niet duidelijk, maar Coumans gaat zeker de rekening neerleggen bij de huurder omdat die verantwoordelijk is voor het op tijd en correct terug brengen van de vrachtauto. Nu dat niet het geval is zijn de kosten dus ook voor hem.

Of het in de toekomst te voorkomen is dat huurders criminele praktijken ontplooien met onze huurwagens is niet te zeggen omdat ze aan de balie natuurlijk niet vertellen wat ze eigenlijk van plan zijn. "Schijnbaar hoort het erbij…"

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions