Transport Online - Verdachte vast voor dood Amsterdamse

Verdachte vast voor dood Amsterdamse

Verdachte vast voor dood Amsterdamse
07-09-2013 17:16 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM(Novum) - De politie heeft een 32-jarige man uit Almere aangehouden voor de gewelddadige dood van de 27-jarige Amsterdamse Nikki Lawalata. Woensdag werd een lichaam gevonden in het buitengebied van Lelystad en vrijdag bleek uit onderzoek dat het om Lawalata gaat, meldt de politie zaterdag.

Vorige week zaterdag werd Lawalata als vermist opgegeven. De politie stelde daarop een intensief onderzoek in. Maandag werd haar auto gevonden op de Poseidonsingel in Almere Poort. Hierop werden de omgeving en de woning van een vriend doorzocht, maar dat leverde niets op.

Woensdag vond een passant een lichaam in de berm op de Torenvalkweg in Lelystad. Uit forensisch onderzoek bleek vrijdag dat het om Lawalata gaat en dat ze door geweld is omgekomen. Hierna is in Almere een man aangehouden.

Lawalata was mede-eigenaar van Il Sogno, een zaak met twee vestigingen in Amsterdam en Amerongen die met exposities en met pizza's en ijs een Italiaanse ervaring wil bieden. De zaak meldde eerder al op zijn website vanwege de vermissing van Lawalata voorlopig gesloten te zijn.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions