Clicky

 
Transport Online - Land Transport Harkema neemt OWG Grijpskerk over

Land Transport Harkema neemt OWG Grijpskerk over

Land Transport Harkema neemt OWG Grijpskerk over
06-09-2013 15:51 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

HARKEMA - Land Transport heeft de transportactiviteiten van Oosterhof Wegvervoer (OWG) in Grijpskerk overgenomen. Het is de tweede keer dit jaar dat de Harkemase onderneming een bedrijf overneemt. Afgelopen maart lijfde Land Transport vervoerder Boekema uit Heerenveen in.

Land Transport neemt het werk, de acht vrachtauto’s en de personeelsleden van OWG over en beschikt nu over 40 vrachtwagens. Door de overname is het aantal medewerkers gestegen naar 43. Alle werkzaamheden worden aangestuurd vanuit Harkema.

Land Transport is onder meer actief in het vervoer van bouwmaterialen, containers, staalconstructies en geconditioneerd transport. Specialisaties van OWG waren kippertransport (vervoer van zand en ander los gestort materiaal) en exceptioneel transport van onder andere staal. Land Transport kan met uitschuifopleggers nu ladingen tot 30 meter droog vervoeren.

Fré Oosterhof, eigenaar van OWG, heeft geen opvolger en heeft daarom zijn bedrijf verkocht.

Voor Land Transport heeft de samenvoeging belangrijke voordelen, aldus eigenaren Remko en Hennie Oost. Het bedrijf kan nu nog meer verschillende materialen en goederen vervoeren voor een grote diversiteit aan klanten. Ook zijn er voordelen qua efficiency, personeelsbezetting en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Foto's

  • Land Transport - Harkema
    Land Transport - Harkema

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions