Clicky


KLM zet bus in tussen Antwerpen en Schiphol

KLM zet bus in tussen Antwerpen en Schiphol
06-09-2013 10:26 | Burgerluchtvaart | auteur De Redactie

SCHIPHOL - Passagiers van KLM die vanuit Schiphol vertrekken, kunnen sinds 1 september op twee momenten per dag de bus nemen vanuit Antwerpen naar Schiphol. KLM startte de shuttleservice om reizigers een extra manier aan te bieden om snel naar Schiphol te komen.

Vanaf het Antwerpse Koningin Astridplein, vlakbij het NMBS-station Antwerpen-Centraal, rijdt sinds 1 september dagelijks op twee momenten een bus naar luchthaven Schiphol. De shuttleservice is enkel voor KLM-passagiers en de kostprijs zit inbegrepen in de vliegticket. De passagiers geven het gebruik ervan op bij hun boeking.

KLM wil de reiziger zo meer vervoersmogelijkheden bieden. "We bieden zo een extra manier aan om vlot en comfortabel op Schiphol te komen, bijvoorbeeld voor wie liever rustig in de bus zit."

De KLM-bus zal naast andere verbindingen staan. Zo heeft KLM nog vijf dagelijkse vluchten van Brussel naar Schiphol, en er is ook de Thalys van Antwerpen-Centraal en Brussel-Zuid naar Schiphol.

Vanuit Antwerpen vertrekt de shuttle telkens om 6:00 uur en om 13:00 uur. In de omgekeerde richting is er enkel een rit om 12:00 uur. De rittijd is telkens 2,5 uur.