Clicky


Kuehne + Nagel gaat logistiek Tom Tailer verzorgen in Rusland

Kuehne + Nagel gaat logistiek Tom Tailer verzorgen in Rusland
05-09-2013 09:44 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MOSKOU - Kuehne + Nagel heeft een contract verworven voor alle logistieke diensten in Rusland voor het internationale modemerk Tom Tailer Group.

Kuehne + Nagel zal voor Tom Tailer alle vervoersdiensten van Duitsland tot Rusland afhandelen, zal de inklaringen afhandelen, voor de levering van de goederen aan het cross-docking centrum in het zuiden van Moskou zorgdragen en de voorbereiding voor levering aan de detailhandel afhandelen.

De Tom Tailer Group is een van de snelst groeiende mode-en lifestylebedrijven in Europa. Voor haar activiteiten in Rusland, was het cruciaal om een logistieke partner te vinden die de retail- en mode-industrie begrijpt en een netwerk van snelle en veilige betrouware diensten kan bieden. Met Kuehne + Nagel denk Tom Tailer zo'n partij gevonden te hebben.

"We zijn blij om aan Tom Tailor's groeidoelstellingen bij te dragen door het aanbieden van op maat gemaakte retail supply chain-oplossingen", zegt Perry Neumann, Managing Director Kuehne + Nagel Rusland en Wit-Rusland. "De klant zal profiteren van onze lokale infrastructuur en expertise."