Clicky


DKV Euro Service breidt team in Benelux uit

DKV Euro Service breidt team in Benelux uit
03-09-2013 18:00 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NOORDWIJKERHOUT - DKV Euro Service, al ruim 75 jaar één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, heeft onlangs het team in Noordwijkerhout uitgebreid. De nieuwe medewerkers versterken het bestaande team, welke de Benelux, Verenigd Koninkrijk en Ierland bedienen.

Door de voorzichtige verwachtingen van macro economische groei vanaf 2014 binnen de Europese Unie, groei binnen de transportsector alsook DKV Euro Service, is er gekozen voor een tijdige uitbreiding om de markt goed van dienst te kunnen blijven. De uitbreiding van het team zal per direct ingaan.

DKV Euro Service voorziet de komende jaren een groei van services binnen de transport- en logistieke sector en gaat dit ondervangen met een uitbreiding van het huidige team. DKV Euro Service ziet een toename in de belangstelling voor de verschillende (online)services, bijvoorbeeld door de invoering van Ecotaxe in Frankrijk.

Gertjan Breij, managing director bij DKV: "De veelheid aan wet- en regelgeving ingegeven door tolheffingen in Europa, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Ecotaxe, in combinatie met moderne monitoring instrumenten zoals de E-tools van DKV, vergen een andere wijze van samenwerking tussen klanten, geïnteresseerden en DKV. Door een uitbreiding van het huidige team zijn wij in staat om nog beter informatie te leveren en ons service level zelfs te verhogen. Daarnaast zijn er vandaag de dag veel online services, waarbij een nieuwe werkwijze door de klant noodzakelijk is. Door de uitbreiding zijn wij nog beter in staat om de klant te helpen bij de implementatie van deze services en ze efficiënter en kostenbeheersbaar te laten werken."

De nieuwe medewerkers gaan per direct aan de slag bij DKV Euro Service. Gertjan Breij: "Het is goed om binnen ons jubileumjaar, 25 jaar in de Benelux, ons team te kunnen uitbreiden. Met deze uitbreiding kunnen wij DKV geïnteresseerden nog vele jaren optimaal van dienst zijn."