Transport Online - Polder Transport Rijswijk failliet: 12 ontslagen

Polder Transport Rijswijk failliet: 12 ontslagen

Polder Transport Rijswijk failliet: 12 ontslagen
03-09-2013 09:04 | Faillissementen | auteur Marcel van der Voort

RIJSWIJK - Polder Transport aan de Zuiderweg 100 in Rijswijk is failliet. De Haagse rechtbank heeft 27 augustus de stekker uit de onderneming getrokken.

"Ik heb met toestemming van de rechter-commissaris inmiddels 12 personeelsleden ontslagen", vertelt curator  mr. S. Droeseliske eveneens uit Rijswijk dinsdagochtend aan de nieuwsredactie van Transport Online. “Wat de reden van het faillissement is weet ik nog niet precies. Dat is in onderzoek. De crisis is er in elk geval één van", laat ze even later weten.

"Of er een doorstart komt weet ik nog niet. Een en ander is ook in onderzoek. Misschien kan ik daar binnenkort meer over vertellen. Over of er ondertussen wordt doorgewerkt, wil ik geen uitlatingen doen", voegt de curator eraan toe.

Mostert Transport

Volgens de Kamer van Koophandel en informatie van de rechtbank werkte Polder Transport Rijswijk tot vlak voor de faillissementsuitspraak als Mostert Transport Leiden BV. Het huidige adres van dit bedrijf is Draadbaan 49 in Leiderdorp. "Ik kom daar ook op uit", beaamt mr. Droeseliske.

Overnames

Transport Online heeft meerdere malen contact gezocht met bedoelde transportonderneming in Leiderdorp die gewoon als Mostert Transport B.V. door het leven gaat. En waar voor en na kantoortijden door personeel de telefoon wordt opgenomen. Maar de directeur blijft onbereikbaar voor commentaar.

Mostert Transport is een familiebedrijf dat 90 jaar actief is in het transport. In 1981 is het bedrijf overgenomen door M. van den Bogerd.

Door overname van het eigen vervoer van diverse opdrachtgevers is Mostert erin geslaagd in 40 jaar tijd uit te groeien tot een logistieke dienstverlener die actief is op diverse terreinen binnen de logistieke keten.

In 1972 is het eigen vervoer van HTI overgenomen, in 1975 volgde het eigen vervoer van Stolk, en 4 jaar later Mostert Transport B.V. In 1990 startte het Logistiek centrum in Leiderdorp.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions