Wie Ben Ik? en Frans Bauer boven miljoen kijkers

Wie Ben Ik? en Frans Bauer boven miljoen kijkers
01-09-2013 11:42 | Showbizz | auteur De Redactie

AMSTERDAM(Novum) - Zowel de start van Wie Ben Ik? als het nieuwe programma van Frans Bauer heeft meer dan een miljoen kijkers getrokken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Vive la Frans trok in de eerste aflevering 1,1 miljoen kijkers en de terugkeer van Wie Ben Ik? wist 1,5 miljoen mensen te boeien.

Bauer, die in het nieuwe programma in zijn vouwwagen bekende Nederlanders ontvangt, gaf voor de uitzending aan dat hij benieuwd was naar de reacties op Vive la Frans. "Er staan best veel andere programma's tegenover", zei de zanger tegen Novum Nieuws. "Dus ik hoop op zevenhonderdduizend tot achthonderdduizend kijkers en alles wat meer is, is mooi meegenomen."Wie Ben Ik?, dat in 1990 voor het eerst op tv te zien was, keerde na jarenlange afwezigheid weer terug. Wendy van Dijk, die eerder assistente was in de spelshow, neemt in de nieuwe reeks de presentatie op zich. Ze wordt bijgestaan door Paul de Leeuw, Gordon, Jandino Asporaat en Richard Groenendijk.

De winnaar van de zaterdagavond was Ik Hou van Holland, waarvan het elfde seizoen van start ging. Hier keken iets minder dan 1,8 miljoen mensen naar. Het achtuurjournaal staat op de tweede plek met 1,59 miljoen kijkers en Studio Sport Eredivisie werd door 1,57 miljoen mensen bekeken. Een nieuw seizoen van Koefnoen trapte af met 930 duizend belangstellenden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden