Transport Online - Komende week weer zomers warm

Komende week weer zomers warm

Komende week weer zomers warm
01-09-2013 10:19 | Binnenland | auteur De Redactie

AMSTERDAM(Novum) - Vanaf halverwege deze week neemt de hoeveelheid zon toe en wordt het opnieuw zomers warm. Dat meldt Weeronline.nl zondag. In het zuiden en zuidoosten van het land kan het woensdag plaatselijk 28 graden worden.

Dinsdag wordt het aan de kust zo'n 22 graden en in het zuidoosten zo'n 25 graden. Het blijft dan zo goed als droog en wolken en zon wisselen elkaar af.

Een dag later neemt de hoeveelheid zon verder toe en loopt de temperatuur op naar zo'n 26 graden. In het zuiden en zuidoosten stijgt het kwik dan plaatselijk tot 28 graden. Alleen op de Wadden wordt het met 24 graden wat minder warm.

Ook de dagen daarna blijft het waarschijnlijk zomers. Wel neemt de kans op bewolking en enkele buien toe.Voor het zover is staan echter nog koele lucht, bewolking en buien op het programma. Zondag wordt het niet warmer dan een graad of 20. Maandag is het bewolkt, vallen er met name in het noordoosten buien en wordt het in het zuiden maximaal 22 graden met een matige tot vrij krachtige wind.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,310

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions