Clicky

 
Transport Online - 21 roterende verreiker voor Oceanco

21 roterende verreiker voor Oceanco

21 roterende verreiker voor Oceanco
30-08-2013 14:40 | Aanschaf Nieuw Materiaal | auteur De Redactie

ALBLASSERDAM - Oceanco is één van ‘s werelds meest vooraanstaande hoogwaardige jacht bouwers. Momenteel is Oceanco volop bezig met de realisatie van de nieuwe scheepsbouwhal voor het (af)bouwen van jachten tot 140 meter, welke voorzien wordt van een droogdok en een oppervlakte krijgt van 5.500m2. Als logistieke dienstverlener heeft Maat reeds een jarenlange relatie met Oceanco. Naast het inhuren van heftrucks maakt Oceanco gebruik van een 21 roterende verreiker. Begin 2013 is besloten om deze machine te vervangen door de grootste roterende verreiker in het verhuurgamma van Maat Heftrucks. Lees 30 meter!

Maat verzorgt zowel transport-, opslag- als ook interne transportfaciliteiten, allen ondergebracht in langlopende overeenkomsten. Begin 2012 heeft Maat Heftrucks de heftruckvloot van Oceanco vervangen. De 21 roterende verreiker werd ingezet op de kade voor diverse laad- en los werkzaamheden. Met de nieuwe machine kan men de jachten nog beter bevoorraden. Naast de superluxe hoogwaardige jachten is ook deze machine een blikvanger voor de gemeente Alblasserdam.

Oceanco heeft een werf in Nederland en een ontwerp- en verkoopkantoor in Monaco. Hier worden hun karakteristieke en technisch vervolmaakte jachten gerealiseerd volgens ongeëvenaarde standaarden. De lengte van de jachten die gebouwd worden in Alblasserdam variëren van 60 tot 140 meter. Oceanco jachten worden gebouwd met toewijding en aandacht voor de visie van zowel de eigenaar als de ontwerper - a yacht for yachtsmen.

Met gepaste trost wenst Maat Heftrucks haar gewaarde opdrachtgever Oceanco veel werkplezier toe

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden