Transport Online - Nieuwe Euro 6 trekkers voor Beurkens All Round Cargo

Nieuwe Euro 6 trekkers voor Beurkens All Round Cargo

Nieuwe Euro 6 trekkers voor Beurkens All Round Cargo
28-08-2013 09:47 | Iveco | auteur De Redactie

TEGELEN - Gezien het feit dat Beurskens All Round Cargo BV duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en dit ook uitdraagt via zijn materieel is de eerste Iveco Stralis Hi-Way euro 6 aan de vloot toegevoegd. Deze auto wordt ingezet op het transport van en naar Zwitserland. Na de Mercedes Actros euro 6, is de Iveco de tweede euro 6 trekker in het wagenpark.

Binnen twee maanden wordt dit nog uitgebreid met 7 Atego euro 6 motorwagens waardoor zij nog milieuvriendelijker de meubeldistributie kunnen verrichten.

Beurskens All Round Cargo BV beschikt over een gevarieerd wagenpark van 80 eenheden en is met name actief in het transport van compleet en groupageladingen van en naar Belgie, Duitsland, Zwitserland en Italie, meubel-en stukgoeddistributie in de Benelux en sneltransporten door heel Europa.

Zusterbedrijf HumanCareLogistics BV houdt zich met 11 eenheden bezig met het transport van zorg-gerelateerde producten zoals bedden en rolstoelen. Binnen dit bedrijf zullen ook voor het einde van het jaar de eerste euro 6 voertuigen worden ingezet.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions