Transport Online - W.G. Salari Transport breidt uit met drie Iveco Stralis 460 Hi-Way Euro 6

W.G. Salari Transport breidt uit met drie Iveco Stralis 460 Hi-Way Euro 6

W.G. Salari Transport breidt uit met drie Iveco Stralis 460 Hi-Way Euro 6
27-08-2013 13:09 | Iveco | auteur De Redactie

SITTARD - W.G. Salari Transport uit Sittard heeft onlangs het wagenpark uitgebreidt met drie nieuwe Stralis Hi-Way trekkers, voorzien van de Cursor 11 EURO 6 motor. De trekkers werden geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens uit Born.

De nieuwe 460 Pk sterke trekkers zijn uitgerust met het IVECO 7” touchscreen, voorbereiding voor Qualcomm telematica, remote Tacho download, trucknavigatie, radio, DVD, MP3, bluetooth en “Driving Style Evaluation”. Uit oogpunt van zuinigheid en veiligheid zijn de trekkers voorzien van een EcoSwitch programmering van de versnellingsbak, een speedlimiter op 85km/h en ESP.

De hoogwaardige IVECO motor- technologie en het lage eigen gewicht, heeft Salari doen besluiten om reeds bij de introductie de nieuwe modellen te bestellen. IVECO is er als enige fabrikant in geslaagd om met de gehele motorenrange uitsluitend met SCR techniek, dus zonder EGR uitlaatgas recirculatie, te voldoen aan de EURO 6 norm.

W.G. Salari is een familiebedrijf dat in 1936 is opgericht, en tegenwoordig wordt gerund door de derde generatie Salari. De onderneming heeft sindsdien een continue groei doorgemaakt. Waar het ooit begon als een kleine transporteur, is het bedrijf uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener die internationaal opereert voor, en in samenwerking met, toonaangevende klanten op het gebied van onder andere petrochemie.

W.G. Salari is vandaag de dag een moderne en vooruitstrevende organisatie welke transport verzorgt door heel Europa, met een sterke focus op Scandinavie, Duitsland en Frankrijk. Salari is met name gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal transport van droge poeder- en korrelvormige producten. Naast transport faciliteert Salari een breed logistiek dienstenpakket in zowel Sittard, Goteborg (Sweden), Selfkant (Duitsland) als in het Belgische Geel. In Sittard en Geel zijn er diverse opslag capaciteiten voor warehousing en silo-opslag.

Charles Feijts Bedrijfswagens is gevestigd in Born, Heerlen en Venlo, en is dealer van IVECO, FIAT en ISUZU trucks en bedrijfswagens. CFG biedt met haar 3 vestigingen en 50 medewerkers aan haar klanten een totaal pakket op het gebied van trucks, bedrijfswagens trailer- en hydrauliekservice in Limburg en het grensgebied met Belgie en Duitsland.

Foto's

 • Ruud Hagens
  Ruud Hagens
 • J.Roeland
  MEGA-POL-TRANS
 • J.Roeland
  IVECO
 • J.Roeland
  IVECO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,748
Diesel1,413

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions