Clicky


A2 tijdelijk afgesloten na ongeval met gewonden

A2 tijdelijk afgesloten na ongeval met gewonden
25-08-2013 18:21 | Ongevallen | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Zondagmiddag raakten een man en een vrouw gewond na een ongeval op de rijksweg A2 ter hoogte van de afslag richting Waalre. De weg was door het ongeluk tijdelijk afgesloten in de richting 's-Hertogenbosch.

Volgens betrokkenen en getuigen was een nog onbekende bestuurder van een bestelbus debet aan het ongeval. Door zijn rijgedrag, dat als asociaal werd omschreven, werd de bestuurder van een personenauto gedwongen tot een uitwijkmanoeuvre, waardoor hij de controle over de auto verloor en hard tegen de middengeleiding reed. Door deze klap werd het motorblok uit die auto gegooid, die vervolgens een auto met aangekoppelde caravan flink beschadigde. De inzittenden daarvan bleven ongedeerd.

Een derde auto raakte beschadigd door rondslingerende brokstukken. De inzittenden van de eerste auto, een man en een vrouw, werden door de brandweer uit hun auto bevrijd en werden met nog onbekende verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. Personeel van een traumahelicopter verleende medische bijstand aan het ambulancepersoneel, meldt de politie.

De politie heeft op de plaats van de aanrijding technisch onderzoek gedaan. Verder doet zij onderzoek naar de identiteit van de bestuurder van de betreffend bestelbus. Getuigen worden opgeroepen zich bij de politie te melden.