Transport Online - Twee doden bij noodlottig ongeval op N207

Twee doden bij noodlottig ongeval op N207

Twee doden bij noodlottig ongeval op N207
25-08-2013 14:00 | Ongevallen | auteur De Redactie

WADDINXVEEN - De politie is een groot deel van de nacht bezig geweest met het onderzoek naar het noodlottige ongeval op de N207. Bij het ongeval kwamen zaterdagavond kort na middernacht twee opzittenden van een snorfiets om het leven.

Rond 00:15 uur reden een 60-jarige man en een 58-jarige vrouw uit Waddinxveen op een snorfiets over het brom- en fietspad aan de Henegouwerweg dat parallel loopt aan de N207 in de richting van Waddinxveen. Door nog onbekende reden kwamen zij in botsing met een tegemoetkomende bromfietser. De man en vrouw belandden gedeeltelijk op de naastgelegen rijbaan, waarna zij werden aangereden door een vrachtwagen.

De bromfietser een 58-jarige man uit Boskoop kwam in de berm terecht en brak zijn been.De 46-jarige vrachtwagenchauffeur zag de aanrijding tussen de brom- en snorfietsers gebeuren en stopte om te kijken of hij iets kon betekenen. Hij had echter niet in de gaten zelf ook bij het ongeval betrokken te zijn. Toen bleek dat er al meer omstanders waren gestopt om te helpen is hij weer verder gereden. In Nieuwkoop hielden agenten hem kort daarna staande, waarna op het politiebureau zijn verklaring werd afgenomen.

Op de plek van de aanrijding is een uitgebreide Verkeersongevallen Analyse gemaakt en zijn verschillende getuigen gehoord. Het onderzoek naar de exacte toedracht van de aanrijding gaat verder.

Een speciale familie-agent is ingezet voor de nazorg aan de nabestaanden en betrokkenen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen