Clicky

 
Transport Online - Verkeersinfarct rond Amsterdam na ongelukken

Verkeersinfarct rond Amsterdam na ongelukken

Verkeersinfarct rond Amsterdam na ongelukken
23-08-2013 18:23 | Algemeen | auteur De Redactie

AMSTERDAM (Novum) - Een fiks aantal ongevallen heeft vrijdagmiddag gezorgd voor een verkeersinfarct op de wegen rondom Amsterdam. Zo was de Coentunnel op de ringweg A10 enige tijd in beide richtingen dicht na een ongeluk en zorgden ongevallen op de A4 bij Sloten en op de A10 Zuid ook voor de nodige files, meldt de ANWB. Omstreeks 17.45 uur was het hoogtepunt van de spits voorbij.

De problemen begonnen toen de Coentunnel in beide richtingen volledig dicht moest na een aanrijding in de tunnelbuis richting Den Haag. De tunnelbuis richting Zaanstad moest dicht om de hulpdiensten de ruimte te geven. Daardoor ontstond op de snelweg richting Zaanstad een file van op het hoogtepunt vijf kilometer.

Omstreeks 17.45 uur was in de Coentunnel richting Den Haag alleen nog een rijstrook afgesloten voor de verdere afhandeling van het ongeval. Daar achter staat nog een file van zeven kilometer.

Weggebruikers moesten vanwege de problemen rond de Coentunnel gebruikmaken van de Zeeburgertunnel. Op de A4 bij Sloten vond echter ook een ongeluk plaats, waardoor een rijstrook dicht ging. Met de daaropvolgende file van zo'n vijftien kilometer kreeg ook het verkeer op de aansluitende A10 Zuid richting Den Haag te maken.

De andere kant op vond op de A10 Zuid richting Amersfoort een ongeluk plaats bij het Amstel Business Park. Dit leidde tot maximaal zeven kilometer file.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,081
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden