Transport Online - Politie vindt auto met spullen om in vrachtwagens in te breken

Politie vindt auto met spullen om in vrachtwagens in te breken

Politie vindt auto met spullen om in vrachtwagens in te breken
23-08-2013 16:46 | Criminaliteit | auteur De Redactie

RILLAND - Op vrijdag 23 augustus 2013 rond 00:00 troffen agenten op de parkeerplaats Het Rak aan de A58 ter hoogte van Rilland een verdachte auto aan. Het is bekend dat daar regelmatig diefstallen plaatsvinden van brandstof en lading van vrachtwagens die daar geparkeerd staan. De Douane had daar even eerder de auto zien staan, vervolgens gecontroleerd en diverse inbrekersspullen aangetroffen.

De agenten gingen naar de auto toe en zagen drie personen die allen lagen te slapen. Ze besloten de identiteit van de inzittenden te controleren. Allen hadden de Poolse nationaliteit.

Terwijl zij de papieren aannamen zagen zij dat er in het zicht in de auto enkele verdachte spullen lagen. Ze spraken hierop de bestuurder aan en vroegen of zij de auto mochten doorzoeken. De bestuurder ging hiermee akkoord en toen troffen ze, door de auto verspreid, een grote hoeveelheid spullen aan waarmee inbraken kunnen worden gepleegd.

Bij het controleren van de identiteiten bleek dat één van de inzittenden, een 30-jarige man, antecedenten had op het gebied van diefstal en inbraak. Op basis hiervan en wat de agenten aantroffen in de auto werden vervolgens ook de twee andere inzittenden, een 30-jarige vrouw en een 32-jarige man, aangehouden. De verdachten zijn overgebracht naar Torentijd. De auto is voor onderzoek meegenomen en de spullen zijn in beslag genomen.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions