Clicky


Nieuwe GINAF 8x4 voor Van Schie in Mijdrecht

Nieuwe GINAF 8x4 voor Van Schie in Mijdrecht
23-08-2013 13:04 | GINAF | auteur De Redactie

MIJDRECHT - Midden augustus is de tweede GINAF X 4243 TSi afgeleverd bij Van Schie te Mijdrecht door GINAF dealer Van Ginkel Techniek uit Utrecht. Deze 8x4 heeft een totaal GVW van maar liefst 43 ton en is door zijn unieke uitvoering perfect toegesneden op de diensten die Van Schie levert.

Uniek aan deze GINAF configuratie is dat naast het hoge GVW en de uitgebalanceerde opstelling van de assen, deze voertuigen zowel de tweede,  alsmede de achterste aangedreven as kunnen heffen in onbeladen toestand. Dit resulteert in een voertuig met twee gedaanten: een stevige 8x4 die ook met zware vrachten en een hoog GVW uiterst veilig en verantwoord kan worden benut, en daarnaast een 8x4 die kan worden veranderd in een uiterst efficiënte 4x2 indien er onbeladen wordt gereden.

Deze auto past hiermee ook volledig bij het door Van Schie B.V. gevoerde duurzame beleid met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. De auto’s zullen bij Van Schie onder andere worden ingezet voor het transport van rijplaten, pontons en diverse soorten bruggen en daarnaast hun steentje kunnen bijdragen in het grondverzet.

De levering en opbouw van het kabelsysteem is verzorgd door HSM te Utrecht.