Transport Online - Vrouw overleden na aanrijding in Ermelo

Vrouw overleden na aanrijding in Ermelo

Vrouw overleden na aanrijding in Ermelo
22-08-2013 14:08 | Ongevallen | auteur De Redactie

ERMELO - Woensdagmiddag vond omstreeks 16:00 uur een ongeval plaats op de Putterweg (N303) in Ermelo, waarbij een 61-jarige vrouw uit Ermelo ernstig gewond raakte. Later op de avond overleed zij in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De vrouw fietste op de Putterweg (N303), komend vanuit Ermelo, richting Putten. Ter hoogte van de Henriëtte van Heemstralaan wilde de vrouw vermoedelijk de weg oversteken. Hierbij zag zij een vrachtwagen, die haar van achteren naderde, over het hoofd. De vrachtwagenchauffeur probeerde nog uit te wijken, maar kon een aanrijding met de fietsster niet voorkomen. De vrouw kwam in de rechterberm terecht en raakte gewond. Zij is met ernstig letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Later op de avond is zij in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden, meldt de politie .

De Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor was de weg in beide richtingen tot ongeveer 19:00 uur afgesloten voor het verkeer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,667
Diesel1,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions