Transport Online - Nieuw kantoor in Yangon voor Lensveld Shipping & Transport

Nieuw kantoor in Yangon voor Lensveld Shipping & Transport

Nieuw kantoor in Yangon voor Lensveld Shipping & Transport
19-08-2013 13:03 | Algemeen | auteur De Redactie

Op woensdag 14 augustus 2013 is het 21e buitenlandse kantoor van de Lensveld Shipping & Transport groep geopend. Met een nieuw kantoor van LV Myanmar Co. Ltd. in Yangon (het vroegere Rangoon in Birma) is LV nu wereldwijd gevestigd in 10 landen.

Op het kantoor in Yangon is op 14 augustus een officiële openingsceremonie gehouden. Na de nodige toespraken zowel in de lokale taal als in het Engels was het de eregast Generaal U Soe Win, voormalig Hoofd van de Politie van Myanmar, die de eer had de naamplaat te onthullen, waarmee het kantoor officieel geopend werd. Aansluitend was er een plezierige en druk bezochte receptie.

Vanuit Europa waren Chris Lewin (Directeur LV UK) en Cees Punselie (directeur LV Shipping Nederland) aanwezig, naast onze lokale directie uit Singapore. Het nieuwe kantoor in Myanmar valt net zoals onze Indonesische kantoren onder management van ons regio kantoor in Singapore.

LV Myanmar zal zich evenals onze andere Aziatische vestigingen richten op service voor projecten van de olie- en gasindustrie en de toeleveranciers daarvan.

Ook LV Shipping Indonesia wordt verder uitgebreid. Naast de bestaande kantoren in Jakarta en Surabaya wordt er volgende maand een derde vestiging geopend in de stad Balikpapan op Oost Kalimantan. Balikpapan is een belangrijke stad waar veel oliemaatschappijen en mijnbouwbedrijven zijn gevestigd.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,631
Diesel1,261

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions