Clicky


Dobbe Transport boekt forse tijdwinst bij de douaneafhandeling

Dobbe Transport boekt forse tijdwinst bij de douaneafhandeling
19-08-2013 09:38 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROELOFARENDSVEEN - Voortaan kan Dobbe Transport zijn klanten nog beter en sneller van dienst zijn. Het bedrijf, gevestigd in Roelofarendsveen (gemeente Kaag en Braassem), heeft namelijk het AEO- certificaat behaald. Dit staat voor Authorised Economic Operator.

Met de toekenning van deze status beschouwt de douane Dobbe Transport als een veilige en betrouwbare dienstverlener. Dit heeft als groot voordeel dat het bedrijf tijdens het transport minder vaak wordt gecontroleerd. De tijdwinst kan daardoor in de uren lopen.

Dobbe Transport BV is het enige bedrijf met het AEO-certificaat in de regio. Het bijbehorende logo  wordt op de laadklep van de circa 50 vrachtwagens geplakt. Ook komt er een poster van 8 x 4 meter op de gevel van het hoofdkantoor, direct gelegen aan de rijksweg A4, afslagnummer 5.

Piet Dobbe, directeur bij Dobbe Transport: “Het AEO-certificaat is een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf. We blijven innoveren en doorgroeien. Voor en samen met onze klanten, zoals Van Caem Europe, Leiden. Wij zijn enorm trots dat wij AEO-status hebben behaald.”

Dobbe Transport is een professionele partner voor internationale logistieke dienstverlening, met als hoofdactiviteit: groupage vervoer Benelux en Zuid-Frankrijk, stadsdistributie en op- en overslag goederen van web logistiek. Er werken ruim 70 mensen in de logistiek, 30 mensen op het hoofdkantoor in Roelofarendsveen en 3 op het op- en overslagpunt in Avignon, Zuid-Frankrijk, dat sinds 2010 operationeel is.

Foto's

  • J.Roeland
    dobbe


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats