Transport Online - Twee Volvo's FH 500 bakwagens voor Gebr. Hinderiks Metaalrecycling

Twee Volvo's FH 500 bakwagens voor Gebr. Hinderiks Metaalrecycling

Twee Volvo's FH 500 bakwagens voor Gebr. Hinderiks Metaalrecycling
16-08-2013 13:17 | Volvo | auteur De Redactie

Gebr. Hinderiks Metaalrecycling uit Raalte houdt zich bezig met het recyclen en verwerken van oud ijzer en metalen. De onderneming is actief in Nederland en Duitsland en onlangs overgegaan tot de aanschaf van twee Volvo’s FH 500 6x2 bakwagens. De aflevering is gedaan door Nijwa Groep Zwolle. Het bedrijf heeft daarmee een primeur, want zij zijn de eersten die dit nieuwe type Volvo FH als bakwagen gaan gebruiken.

De broers Hielke en August Hinderiks voeren samen de directie van het bedrijf. Hielke Hinderiks: “We hebben daarnaast twee chauffeurs bij ons in dienst, hoewel Hielke en ik een enkele keer ook nog wel rijden. Deze twee Volvo’s komen in ons wagenpark in plaats van trucks van een ander merk. De aanpak van Nijwa Groep om over te gaan tot de aanschaf van Volvo-trucks heeft ons bijzonder aangesproken. Op de beurs in Hannover werden we prima ontvangen en bij onze chauffeurs was het als het ware liefde op het eerste gezicht bij het zien van deze Volvo FH. Daarnaast was er sprake van een mooi prijskaartje en dit model heeft echt een geweldige uitstraling.”

De nieuw aangeschafte Volvo’s hebben een Euro 5-motor en een Globetrotter-cabine, terwijl daarnaast is gekozen voor het Driver Comfort pakket. De trucks beschikken bovendien over I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak en Fuel Economy Advice.

Hielke Hinderiks: “De nieuwe Volvo’s hebben daarnaast een Multilift-haakarm systeem, ideaal voor onze werkzaamheden, veel containervervoer en het laden en lossen van de recyclebare afvalmetalen. Gebr. Hinderiks Metaalrecycling doet in- en verkoop van oud ijzer en metalen voor zowel particulieren als bedrijven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,326

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions