Clicky


Man flipt om doodgebeten hond ouders

Man flipt om doodgebeten hond ouders
15-08-2013 20:28 | Binnenland | auteur De Redactie

VEEN (Novum) - Een 41-jarige man uit het Brabantse Veen heeft woensdag vier ruiten van een bedrijfspand in zijn woonplaats vernield na de dood van de hond van zijn ouders. Het dier werd woensdag door een andere ontsnapte hond doodgebeten, meldt de politie donderdag.

De hond was ontsnapt toen de 42-jarige eigenaar het dier in een ren wilde plaatsen. De 41-jarige zoon, die verhaal kwam halen, vernielde uit woede vier ruiten. Ook gooide hij een container om en bedreigde hij de 42-jarige man.

De politie besloot de 41-jarige man aan te houden. De man verzette zich en wilde zijn woning weer binnengaan, waarop de de agenten hem tegen de grond werkten.

Op dat moment kwamen de vader, moeder en broer van de verdachte woedend naar buiten. De vrouw trok een agent weg van haar zoon. Hierop duwde een andere agent haar bij zijn collega vandaan. De vrouw liet zich op de grond vallen, trok haar schoenen uit en gooide die in de richting van de agenten. Uiteindelijk kon de 41-jarige man worden afgevoerd en vastgezet.