Clicky


Automobiliste gewond na aanrijding met vrachtwagen in Hengelo

Automobiliste gewond na aanrijding met vrachtwagen in Hengelo [+foto]
15-08-2013 12:26 | Ongevallen | auteur De Redactie

HENGELO - Een automobiliste is donderdagochtend 15 augustus op de Berendschotstraat in het Gelderse Hengelo gewond geraakt na een ongeval met een vrachtwagen. De automobiliste werd met onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde omstreek 9:30 uur. De automobiliste reed over de Berendschotstraat in de richting van de Banninkstraat. Een vrachtwagenchauffeur uit Zwolle die op de Elderinkweg reed in de richting van het gemeentehuis, zag de van rechtskomende automobiliste vermoedelijk over het hoofd. Ook is het kruispunt ter plekke onoverzichtelijk. Een flinke aanrijding in de flank was het gevolg waarbij de auto nog enkele meters werd meegesleurd.

De automobiliste is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

Door het ongeval is de kruising Elderinkweg met de Berendschotstraat enige tijd afgesloten geweest. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

©Foto: GinoPress