Clicky

 
Transport Online - Vier nieuwe Volvo’s FH 460 pk voor Verzinkerij Van Aert

Vier nieuwe Volvo’s FH 460 pk voor Verzinkerij Van Aert

Vier nieuwe Volvo’s FH 460 pk voor Verzinkerij Van Aert
15-08-2013 12:11 | Volvo | auteur De Redactie

NEDERWEERT - Verzinkerij Van Aert is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in thermisch verzinken van staal. Het bedrijf is gevestigd in Nederweert en heeft onlangs vier Volvo’s FH 460 pk trekkers met Euro 6-motor aangeschaft ter vervanging van vier Volvo’s uit het jaar 1996. De aflevering is gedaan door Nebim.

Tets Saes, commercieel directeur van Verzinkerij Van Aert: “Wij zijn een echt familiebedrijf en één van de weinigen in deze branche in Nederland, die een eigen transportdienst heeft. De concurrentie besteedt de transportactiviteiten voor het merendeel uit. De Volvo’s die nog gebruik maakten van Euro 2, waren hard aan vervanging toe. Van Aert doet al heel lang zaken met Nebim en voor de invulling van het vervangingsvraagstuk zijn wij ook weer bij hen uitgekomen.”

De nieuwe Volvo’s zijn inmiddels al tot volle tevredenheid in gebruik. Tets Saes: “Onze chauffeurs zijn heel erg enthousiast, de trucks hebben alle Euro 6 en wanneer je dat dan vergelijkt met het oude materieel, dan spreken ze unaniem over ‘een wereld van verschil.’  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij denken met de inzet van Euro 6 kostenbesparend te kunnen werken voor ons en onze klanten. We laten hiermee ook zien dat we innovatief bezig zijn.

Omdat we een eigen transportdienst hebben, zien we onze chauffeurs ook als onze ambassadeurs. Zij zijn de directe schakel met onze opdrachtgevers of zelfs met de klanten van onze opdrachtgevers. Door dit rechtstreekse contact kunnen wij een hoog kwaliteits- en serviceniveau bieden. De Volvo’s zijn voorzien van alle comfort met een grote cabine, een verbeterd zicht en veel handigheden met betrekking tot de opbergruimtes. De Volvo’s beschikken bovendien over I-Shift, de automatisch schakelende versnellingsbak.”

De trucks zullen worden ingezet voor de transportactiviteiten naar alle bestemmingen in de Benelux. De nieuwe trucks zijn volledig in de huisstijl van Van Aert in eigen beheer gespoten bij de Nebim-vestiging in Gent.

Foto's

 • L. van Loo
  L. van Loo
 • Rozseboom Ede
  Roseboom Ede
 • Plukon
  Plukon
 • Land Transport - Harkema
  Land Transport - Harkema

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions