Clicky


Heeren Groep neemt transportactiviteiten De Wit Transport over

Heeren Groep neemt transportactiviteiten De Wit Transport over
13-08-2013 11:35 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

ROOSENDAAL - Op vrijdag 9 augustus is de overname van de activiteiten van De Wit Transport uit Ossendrecht door de Heeren Groep uit Roosendaal afgerond. Afgelopen vrijdag hebben Piet de Wit en de directie van Heeren de definitieve overeenkomst getekend.

Piet de Wit, eigenaar en directeur van De Wit Transport licht toe: “Voor de continuïteit van de activiteiten van De Wit Transport zijn wij verheugd dat deze transactie tot stand is gekomen. De nieuwe aandeelhouder ziet mogelijkheden en toekomst in ons bedrijf en zijn bereid ons financieel in staat te stellen onze positie te versterken en verder, waar logisch en mogelijk, uit te breiden”, aldus Piet de Wit.

De Wit Transport is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van transport, op- en overslag en distributie van goederen, zoals onder andere keerwanden, betonstaal en bouwmaterialen.

Alleen de transportactiviteiten en de ruim 45 medewerkers zullen overgaan naar de Heeren Groep. De opslagactiviteiten blijft Piet de Wit zelf voort zetten. Door decennialange ervaring, vakmanschap, materieel én een klantgerichte instelling wordt altijd de juiste oplossing voor de klant gevonden.

De Heeren Groep heeft meerdere werkmaatschappijen en is actief in transport, kraanverhuur en handel in zand en grind. Er werken ruim 100 personeelsleden en de groep heeft vestigingen in Roosendaal, Middelburg en Oud-Gastel.

“Door een nauwe samenwerking tussen Heeren Transport en De Wit Transport kunnen we er voor zorgen dat beide bedrijven nog sterkere spelers worden in de transportsector. Ook voor Heeren Kraanverhuur worden door deze overname extra kansen geschapen door een belangrijke toename van het totale klantenbestand. De Wit Transport is een mooi bedrijf met een rijke historie. Samen met al onze medewerkers gaan we verder bouwen aan een succesvolle toekomst”, aldus Hans Melkert, algemeen directeur van de Heeren Groep.