Clicky


Tien DAF FT XF105.460 EEV trekkers voor Bergwerff Transport

Tien DAF FT XF105.460 EEV trekkers voor Bergwerff Transport
12-08-2013 09:25 | DAF | auteur De Redactie

RIDDERKERK - Leo Bergwerff, directeur van Bergwerff Transport, heeft van Gert de Jong, accountmanager bij BEST Trucks Barendrecht, de sleutels ontvangen van 10 nieuwe DAF XF105 trekkers. Ook de nieuwe DAF trekkers worden weer ingezet voor het transport van goederen van en naar Italië.

De DAF XF105 trekkers zijn uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5 EEV 12,9 PACCAR MX-motor. Verstelbare dakspoilers, en 2,55 meter brede fenders welke toegang geven tot de pneumatische en elektrische aansluitingen van de oplegger en het bedieningspaneel met onder andere de koeleenheid. De luxe chauffeursstoel is luchtgeveerd en voorzien van een

2-traps stoelverwarming, de vaste bassisstoel voor de bijrijder is uitgevoerd met hoge rugleuning. Voor de veiligheid en voor de beveiliging is er een alarmsysteem met ultrasone detectie van het cabine-interieur, en de volgwagenbeveiliging. De luchtgeveerde vooras zorgt samen, met de aangedreven achteras met enkele reductie, voor flexibiliteit qua rijhoogte onder alle omstandigheden. De geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak is voorzien van software die is geoptimaliseerd voor langeafstandstransport en Hill Start Aid (HSA) functie.

In 1985 is Leo Bergwerff in Rotterdam zijn koeriersdiensten in de havens begonnen. Door de gedrevenheid om optimaal te scoren met het leveren van logistiek transport op maat, is  Bergwerff Transport uitgegroeid tot een onderneming met 75 gemotiveerde medewerkers, een eigen agent in Milaan, en 50 voertuigen waarvan 20 van het merk DAF. De veiligheid van de goederen en de snelheid waarmee die ter plaatse zijn is één van de speerpunten van Bergwerff Transport. De moderne vrachtwagens met boxtrailers, beschikken over hermetisch afgesloten laadruimten en bieden een perfecte bescherming voor de goederen.

Alle buitenlandse transporten worden met eigen chauffeurs en eigen vervoer naar de plaats van bestemming gebracht. Het geavanceerde informatiesysteem geeft exact aan waar de lading zich bevindt. Voor grote goederen, kleine goederen of grote hoeveelheden goederen, voor elke zending heeft Bergwerff Transport het juiste transport. Zij bezorgen één op één elke denkbare zending in West-Europa, maar de vaste bestemming is Italië. Niet voor niets is Bergwerff Transport dan ook dé Italië specialist. Als ‘huistransporteur’ van Martinair zorgt Bergwerff Transport al vele jaren, dat de luchtvracht veilig en snel wordt vervoerd naar Schiphol en het vervolg transport vanaf de luchthaven Milaan naar andere luchthavens binnen Italië. Bergwerff Transport biedt ook voor transporten naar Engeland maatwerk, toegesneden op de vraag van de klant.

Jolanda Bergwerff, verantwoordelijk voor sales en finance, spreekt over een uitstekende samenwerking, prima service en een goede prijs/kwaliteitverhouding bij BEST Trucks. Het onderhoud wordt door Bergwerff Transport, met originele DAF onderdelen, zelf uitgevoerd.