Clicky


CTS GROUP sponsor van PEC Zwolle

CTS GROUP sponsor van PEC Zwolle
08-08-2013 11:19 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUW-VENNEP - PEC Zwolle is niet meer weg te denken uit het professionele voetbal in Nederland. Al  ruim 100 jaar is de club actief en sinds 2012 terug op het hoogste niveau.

Ook CTS GROUP is niet meer weg te denken als landelijk opererende organisatie voor Europese distributie en logistiek. CTS GROUP streeft in haar beleid naar regionale betrokkenheid. De visie van CTS GROUP sluit aan bij de kernwaarden van PEC Zwolle. De positieve uitstraling, attractieve speelstijl en maatschappelijke rol zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Met verzorgd, creatief en aanvallend voetbal heeft PEC het afgelopen seizoen laten zien een aanwinst te zijn op het hoogste niveau.

Deze ambities passen goed bij CTS GROUP waarbij innovaties op gebied van distributie en logistiek gekoppeld worden aan een persoonlijke service en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

"Wij hopen dat de samenwerking tussen CTS GROUP en PEC Zwolle zal leiden tot aansprekende sportieve en logistieke prestaties in het seizoen 2013-2014", meldt CTS GROUP.