Clicky

 
Transport Online - ANWB: files in juli nog nooit zo laag

ANWB: files in juli nog nooit zo laag

ANWB: files in juli nog nooit zo laag
02-08-2013 11:50 | Algemeen | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Sinds de invoering van de geautomatiseerde filemetingen in 2005 is de filezwaarte in de maand juli nog nooit zo laag geweest. Dat meldt de ANWB vrijdag. 

Volgens berekeningen van de ANWB lag de filezwaarte in juli ruim 70 procent lager dan het gemiddelde in de julimaanden van de afgelopen zeven jaar. De meeste files stonden in de regio Rotterdam.

De goede doorstroming van het verkeer was tijdens de vakantiemaand juli niet overal te merken. Verkeer tussen ’s-Hertogenbosch en Utrecht had op dinsdag 16 juli flinke vertraging door een ongeluk dat dinsdagochtend op de A2 bij Zaltbommel plaatsvond. Tot ’s avonds 21.00 uur was de weg richting ’s-Hertogenbosch dicht en stonden weggebruikers op de omleidingsroutes in lange files.

Vakantiegangers stonden op vrijdagmorgen 19 juli op de Duitse A3 tussen Arnhem en Oberhausen in een lange file. Na een aantal ongelukken met vrachtwagens werd de A3 bij Wesel afgesloten. Het verkeer moest omrijden via Nijmegen en kreeg te maken met files op de A73 door de drukbezochte intocht van de Vierdaagse.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,938
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden