Transport Online - Paashuis Bedrijfswagens neemt NIJWA Doetinchem over

Paashuis Bedrijfswagens neemt NIJWA Doetinchem over

Paashuis Bedrijfswagens neemt NIJWA Doetinchem over
29-07-2013 11:28 | Volvo | auteur De Redactie

Roger Paashuis, directeur eigenaar van Paashuis Bedrijfswagens en Albert Hendrikse, algemeen directeur NIJWA Groep hebben de intentieverklaring getekend die moet leiden tot de overname van de activiteiten van NIJWA Doetinchem door Paashuis Bedrijfswagens per 1 oktober 2013.

Beide partijen zijn overeengekomen dat Paashuis Bedrijfswagens per 1 oktober 2013 de verantwoordelijkheid zal dragen voor de verkoop, het verrichten van reparatie, onderhoud en after sales van Volvo Trucks in de Achterhoek en Oost-Gelderland.

Paashuis Bedrijfswagens, Renault Trucks dealer te Lichtenvoorde, heeft in 2012 Truckservice Wensing in Doetinchem overgenomen waarmee zij de gehele regio Oost-Gelderland afdekt. Deze overname van NIJWA Doetinchem B.V. past in het kader van de netwerk integratie van de Volvo Group.

In het vierde kwartaal zullen de Renault Trucks service activiteiten van Truckservice Wensing verhuizen naar het Volvo pand in Doetinchem. De verkoop en service van de lichte bedrijfswagens van Renault zullen vanuit het huidige Renault pand worden verzorgd. Deze zal worden ingericht als Renault Trucks Light Center.

De Renault Trucks vestiging van Paashuis in Lichtenvoorde zal in het vierde kwartaal gereed gemaakt worden voor de integratie van Volvo Trucks.

Aan het begin van het jaar maakte Volvo Group Trucks bekend haar strategie te hebben gewijzigd. Dit betekent onder meer dat de dealernetwerken van Volvo Trucks en Renault Trucks worden geïntegreerd. Wabe van Solkema, algemeen directeur Volvo Group Trucks Nederland: “Door deze integratie beogen we landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan onze gezamenlijke klanten te verbeteren, wordt de dichtheid van het netwerk verhoogd en wordt het productaanbod per vestiging vergroot. We zijn erg blij dat ook in Oost-Gelderland deze stappen zijn genomen.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,667
Diesel1,282

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions