Clicky


Vrachtwagenchauffeur vedronken tijdens verfrissende duik

Vrachtwagenchauffeur vedronken tijdens verfrissende duik [+foto's]
29-07-2013 10:47 | Opmerkelijk | auteur De Redactie

GARBSEN(D) - In het Duitse plaatje Garbsen is zaterdag een 42-jarige vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen tijdens het zwemmen. De Roemeense chauffeur had rond 17:00 uur zijn vrachtwagen geparkeerd op een verzorgingsplaats in Garbsen. Vervolgens is de man samen met een 37-jarige collega naar een nabijgelegen meertje, Am Blauer See, gelopen om een verfrissende duik te nemen.

De man ging het water in, zijn collega bleef langs de kant. Na een paar minuten zag de man zijn collega nergens meer. Direct waarschuwde de man de hulpdiensten.

De hulpdiensten ontdekten het levenloze lichaam van de 42-jarige in het meer. Zij brachten de vrachtwagenchauffeur aan wal en ambulancepersoneel heft nog geprobeerd de man te reanimeren echter zopnder succes.

De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de dood van de man een ongeluk is geweest. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een geweldsmisdrijf. Het is nog niet bekend of het lichaam van de man wordt overgebracht naar het forensisch instituut voor sectie.

Foto's van het incident vindt u hier.