Clicky


18 LAG kipbulkopleggers voor Katoen Natie

18 LAG kipbulkopleggers voor Katoen Natie
22-07-2013 09:35 | Trailers | auteur De Redactie

Katoen Natie plaatst wederom een bestelling bij LAG trailers uit Bree. Voor het Antwerps bedrijf is dit de tweede bestelling van het jaar bij de tankwagenspecialist uit Bree. De bestelling van 12 kipbulkopleggers volgt de eerdere bestelling van 6 trailers op.

LAG levert momenteel 6 kipbulkopleggers van 61 m³ af aan Katoennatie. Deze wagens zijn voorzien van RVS geslepen luchtleidingen met filter in de luchtcollector. De bulkopleggers maken gebruik van een Hyva kipcilinder. Zo geniet de chauffeur van een stabieler transport en is het kipsysteem minder vatbaar voor slijtage. Verder rust LAG de wagens uit met SAF assen, een Haldex remsysteem en Bridgestone banden.

Katoen Natie zet deze wagens in voor het vervoer van voedingsmiddelen. De trailers zijn dan ook voorzien van een zeer nauwkeurige binnen afwerking van de tank.

Na deze aflevering van 6 kipbulkopleggers koos Katoen Natie onmiddellijk opnieuw voor LAG. Dit keer plaatsten ze een bestelling van 12 non-food kipbulkopleggers, netjes verdeeld in wagens van 61 m³ en 65 m³.