Clicky


Motorrijder overleden na frontale aanrijding in Wouwse Plantage

Motorrijder overleden na frontale aanrijding in Wouwse Plantage
21-07-2013 18:05 | Ongevallen | auteur De Redactie

WOUWSE PLANTAGE - Na een frontale aanrijding met een personenauto is zondagmiddag een 53-jarige motorrijder uit Breda om het leven gekomen, meldt de politie.

Een 22-jarige automobilist uit Wouwse Plantage reed rond 13:00 uur met drie passagiers op de Plantagebaan in de richting van Wouw. Uit tegenovergestelde richting kwam op dat moment een motorrijder aanrijden. Door nog onbekende oorzaak reden beide bestuurders frontaal op elkaar. Hulpdiensten gingen met spoed naar de plaats van het ongeval om hulp te verlenen, geassisteerd door de bemanning van de traumahelikopter.

De motorrijder werd met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij korte tijd later aan zijn verwondingen is bezweken. De vier inzittenden kwamen nagenoeg ongedeerd uit de auto. Zij zijn voor slachtofferhulp en het afleggen van een verklaring overgebracht naar het politiebureau.

Verkeersongevalanalisten (VOA) zijn ter plaatse gekomen om een (sporen)onderzoek in te stellen naar de exacte toedracht van het ongeval. De Plantagebaan is tussen de Schouwenbaan en Westelaarsestraat geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer. De politie heeft de familie van het slachtoffer in de loop van de middag op de hoogte gesteld van het noodlottig ongeval.