Clicky


Innovatie, informatie en demonstratie tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem 2013

Innovatie, informatie en demonstratie tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem 2013
20-07-2013 10:34 | Transport Compleet | auteur De Redactie

Op 3, 4 en 5 september 2013 staat Evenementenhal Gorinchem weer in het teken van inmiddels de negende editie van Carrosserie Vakdagen. Op de grootste vakbeurs op transportgebied voor de regio midden en zuidwest Nederland vindt u dit jaar 275 exposanten, waarvan ruim 65 nieuwe bedrijven die hun producten en/of diensten tonen op het gebied van de truck-, oplegger- en carrosseriebranche.

Gerenommeerde bedrijven die al jaren exposanten zijn van Carrosserie Vakdagen kiezen ook dit jaar weer voor Evenementenhal. Naast alle truckmerken zijn ook onder andere Krone, DOLL, Bouwheer Zeewolde, Lamboo Carrosserie, Heifo, Schmitz Cargobull, Wijlhuizen, Middelbos, Hertoghs Carrosserieën, Ducarbo, en TVM Verzekeringen weer in Gorinchem aanwezig.

Evenementenhal verwelkomt ook nieuwe bedrijven die hun producten en/of diensten tonen tijdens Carrosserie Vakdagen Gorinchem. Trailer Groep Nederland, TimoCom, B-ONE, Agriband, Carrosseriefabriek Tijmen Ploeg, Webasto Thermo & Comfort, Dometic Benelux en HFM Trailers zijn slechts een klein deel van de ruim 65 nieuwe bedrijven die gezamenlijk het deelnemersveld voor de komende editie compleet maken.

Symposia

Rondom de beurs worden er diverse activiteiten georganiseerd. Waaronder het symposium ‘Hybride en elektrische aandrijving’, georganiseerd door Truck van de Toekomst. In dit symposium vertellen fabrikanten/importeurs en hun klanten over de mogelijkheden van hybride en elektrische aandrijving en hun ervaringen daarmee.

Branchevereniging TLN informeert logistieke dienstverleners, expediteurs en transportbedrijven door middel van het symposium ‘Cashen in de crisis’. Tijdens dit symposium is de aandacht gericht op de verschillende manieren waarop bedrijven in tijden van crisis hun rendement kunnen verbeteren door op kosten te sturen.

Demoplein buitenterrein

Naast het bezichtigen van de voertuigen biedt Carrosserie Vakdagen Gorinchem bezoekers nu ook de mogelijkheid om in een aantal voertuigen zelf te rijden. In samenwerking met Truck van de Toekomst is er op het buitenterrein een demoplein met hybride en elektrische trucks. Hier zullen bij aanwezig zijn een Volvo FE Hybrid, een Fuso Canter Eco Hybrid en een E-Truck (conversie DAF CF).

Openingstijden:
Dinsdag 3 september 14.00 - 22.00 uur
Woensdag 4 september 14.00 - 22.00 uur
Donderdag 5 september 14.00 - 22.00 uur