Clicky


59 nieuwe Volvo’s voor CB

59 nieuwe Volvo’s voor CB
19-07-2013 17:13 | Volvo | auteur Administrator news

Momenteel ontvangt CB iedere twee weken drie nieuwe vrachtwagens. Na een tijdelijke vervangingsstop en door groei van de onderneming is CB nu toe aan een vernieuwing van het wagenpark in Nederland en België. De nieuwe vrachtwagens worden afgeleverd in de nieuwe huisstijl van CB en voldoen uiteraard aan de nieuwe Euro-norm. Met de keuze voor Volvo Van Dijk en carrosseriebouwer Schevers kiest CB voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ron Lam, manager Vervoer bij CB: "Wij hebben al een langlopende relatie met Van Dijk en met Schevers. Dit zorgt ervoor dat zij goed weten wat wij nodig hebben. De nieuwe wagens voldoen aan de hoogste nieuwe euro normering die er op dit moment is en zijn bovendien uitgerust met automatische versnellingsbak en anti diefstal voorzieningen op de laadbakken. Bovendien verzorgt Van Dijk de chauffeurstraining ten behoeve van code."

Han de Bruijn, vestigingsmanager Van Dijk Culemborg: "In overleg met CB werken wij aan verbetering van het wagenpark. Optimale beschikbaarheid en functionaliteit van de voertuigen met een zo laag mogelijke kostprijs van het vervoer. Om dit te bereiken leven we ons in, in de strategie en (toekomstige) behoefte van CB."