Transport Online - Janiko Transport BV failliet verklaard - UPDATE!

Janiko Transport BV failliet verklaard - UPDATE!

Janiko Transport BV failliet verklaard - UPDATE!
13-04-2011 18:00 | Faillissementen | auteur De Redactie

ROTTERDAM / BARENDRECHT - Update 19.30 uur - Voor de rechtbank van Rotterdam is op dinsdag 12 april Janiko Transport BV uit Barendrecht failliet verklaard.

Overigens haalde Janiko Transport afgelopen weekend al het nieuws doordat een 'eigen rijder' een betrokkene van het transportbedrijf in Barendrecht doodreed op een rotonde in Barendrecht. De reden van die actie zou een arbeidsgeschil zijn.

Curator Mr. J.P.M. Borsboom: "Over de reden van het faillissement kan ik nog niets zeggen. Het is aangevraagd door een schuldeiser. Of dat degene is die bedoelde man heeft doodgereden is mij onbekend. Dat onderzoek ik.""De directeur van het failliete bedrijf is de echtgenote van de overleden man. Zover ik kan zien was de man procuratiehouder."

"Dat er een doorstart komt lijkt mij onwaarschijnlijk. Ik heb begrepen van een zegsman van de familie dat inmiddels alle activiteiten van het bedrijf zijn gestaakt."

"Ik zal op een later tijdstip met mevrouw in gesprek gaan. Er werken drie personen. Die worden door mij ontslagen", gaat mr. Borsboom verder.

Het transportbedrijf maakte gebruik van leasewagens. Die gaan terug naar de leasemaatschappij.

©Transport Online / Esther van der Wal & Marcel van der Voort

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,845
Diesel1,509

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen