Transport Online - Man aangehouden op verdenking van dieseldiefstal

Man aangehouden op verdenking van dieseldiefstal

Man aangehouden op verdenking van dieseldiefstal
02-03-2011 23:56 | Criminaliteit | auteur
KOLHORN - Een man is woensdagochtend rond 00.45 uur aangehouden op de Provinciale weg. De politie kreeg een melding dat op een bouwterrein op de Ansjoviskade mensen stonden te praten. Gezien het tijdstip vond men dit verdacht.

Agenten gingen richting de melding en kregen onderweg te horen dat de personen met de auto in de richting van de Provinciale weg reden. Bij het kerkhof langs de Provinciale weg werd een auto aangetroffen met de sleutels er nog in. Bij de auto was echter niemand aanwezig.

Net toen de agenten de N248 opreden zagen zij een man de weg over rennen in de richting van een aangrenzend weiland. De man ging in de berm liggen. Hij werd aangehouden. De agenten reden met hem terug naar de auto bij het kerkhof. Naast de auto werd een aantal jerrycans aangetroffen.

Naast een vrachtwagen die in de omgeving stond, werden ook jerrycans aangetroffen met een slang erbij. De jerrycans zaten vol brandstof. Vermoedelijk was hier sprake van diefstal van brandstof. Er werd in de omgeving een zoekslag gemaakt naar mogelijke andere verdachten. Deze werden niet aangetroffen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,286

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions