Transport Online - Recon Transportdiensten B.V. in Breda failliet

Recon Transportdiensten B.V. in Breda failliet

Recon Transportdiensten B.V. in  Breda failliet
10-03-2011 17:53 | Faillissementen | auteur Marcel van der Voort
BREDA - "Ik kan niet met de directeur in contact komen, hoewel ik het al een paar keer heb geprobeerd", meldt curator mr. P. Boomaars uit Breda. Hij doelt op het dinsdag 8 maart failliet verklaarde Recon Transportdiensten B.V. in Breda.

Op het moment van de faillissementsuitspraak was het bedrijf gevestigd aan de Mozartlaan 7 in Breda. Niet lang geleden was het echter nog gehuisvest aan de Luchthavenweg 81 in Eindhoven.

Volgens de Kamer van Koophandel is de gesneuvelde onderneming op 22 december van het afgelopen jaar met de activiteiten gestopt. Het is niet bekend hoeveel chauffeurs er werkten op het moment dat de directeur er de brui aan gaf wat betreft de activiteiten.

"Bij mij is ook onbekend hoeveel chauffeurs er werkten", laat mr. Boomaars aan Transport Online weten. Hij zet zijn onderzoek voort en hoopt de directeur alsnog te traceren.


Verder valt het op dat er de laatste periode veelvuldig van directeuren is gewisseld. Er zit er zelfs een tussen die het maar één dag heeft uitgehouden aan de top van het bedrijf.

De onderneming bestaat sinds 3 december 1984.

Chauffeurs en ondernemers die meer weten over deze kwestie, mogen hun reactie mailen naar: m.vd.voort@transport-online.nl

©Transport Online / Marcel van der Voort

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,822
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions