Transport Online - GCA Transport neemt Joh. Reedijk Transport over

GCA Transport neemt Joh. Reedijk Transport over

GCA Transport neemt Joh. Reedijk Transport over
MOERDIJK/DE GREUP - GCA Transport, aan de Middenweg 28 in Moerdijk neemt Joh. Reedijk Transport, aan de Stougjesdijk 149 in De Greup over. Dat is maandagochtend aan Transport Online bevestigd door directeur Paul van de Reijt van de eerstgenoemde onderneming.

"Wij nemen niet het onroerend goed over, maar wel vijftien personeelsleden, tien trekkers en vijftien tankopleggers. Er zaten nogal wat familieleden in het bedrijf, die gaan niet mee", verduidelijkt Van de Reijt. "Wij willen graag groeien als groep. En nu kunnen we extra capaciteit aan de klant aanbieden", vertelt hij verder.

De chauffeurs en andere personeelsleden zijn afgelopen zaterdag ingelicht. Van de Reijt: "Ze hebben positief gereageerd." Eerst zijn ze door de directie van Joh. Reedijk Transport bijgepraat en daarna mochten ze kennismaken met hun nieuwe baas Van de Reijt.

Hoe verder?
"Reedijk heeft eerder al het aantal medewerkers gereduceerd. Daarna kwam de vraag hoe verder? Vanaf januari van dit jaar zat het personeel in onzekerheid. Aan die onzekerheid is nu een einde gekomen", vervolgt hij.


"Er verandert eigenlijk niet zoveel voor ze. Ze blijven op hun eigen trucks rijden en doen min of meer hetzelfde werk. Wij willen ze bij ons integreren. Alles wordt geregeld vanuit Moerdijk. Wel is afgesproken dat ze zeker nog tot het einde van het jaar in de weekends mogen parkeren in Greup. Daarna zien wij verder."

Het bedrijf uit Greup gaat nu verder onder de naam GCA Transport.

Medewerkers die hun reactie willen geven mogen dat doen via: m.vd.voort@transport-online.nl

©Transport Online | Marcel van der Voort

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,826
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions